Curs de tres hores amb l'Adam Martín, l'expert en nutrició de Catalunya Ràdio. El taller ens donarà moltes claus per saber quins són els aliments que ens poden anar millor en funció de les nostres necessitats i dels nostres objectius.

El so dels tambors xamànics són per a moltes cultures una forma d'harmonitzar, de netejar i de sanar, tant a qui el fa parlar com als qui l'escolten, a més de tenir el poder de netejar energíes negatives de l'entorn. Farem un tambor rodó de 37 centímetres de diàmetre, de fusta de faig i pell de cavall. Si voleu apuntar-vos-hi, veniu amb roba ben còmoda, mitjons per poder descalçar-vos... i una bossa per endur-vos el tambor.

En aquest curs de dos díes la Marta Raich ens explicarà algunes claus per millorar el medi ambient i, per tant, la nostra qüalitat de vida, amb petits canvis en els hàbits de la nostra vida quiotidiana. També tindrem una part pràctica on descobrirem com convertir els residus en coses útils.

En cas d'inscriure't als dos cursos de la Marta Raich, el de la sostenibilitat i el de la cura de la pell, el preu total és de 25€ pels dos.

TEATRE INFANTIL D'OMBRES (aconsellable a partir dels 3 anys fins els 99)

Aquesta és la història d'un vailet molt valent i una mare sobreprotectora.

La companyia Olveira / Salcedo s'ha convertit en un referent del teatre d'ombres per la seva originalitat i l'espectacularitat dels seus espectacles, fruit de la recerca constant dels efectes que produeixen la llum i les ombres reflectides.

En Seve Velasco ens convida a fer un viatge sonor pels instruments que més acompanyen els practicants de Ioga de tot el món: bols tibetans, metalofons, pals de pluja, ocean drums, maraques, sonajas, shakers i molts altres instruments menors posat al servei de la nostra relaxació.

No cal tenir cap experiència en la pràctica del ioga o la meditació. De fet, aquesta és una bona manera de debutar en aquesta pràctica cada vegada més practicada arreu del planeta. Porta roba còmoda i deixa't endur per la música i la ment en blanc.

El taller, d'una durada aproximada de dues hores, consisteix en la construcció d' un didgeridoo per després aprendre la tècnica bàsica per fer-lo sonar. El materials, que s'inclouen en el preu, no seran els instruments habituals de fusta,  però ens serviran perfectament per entendre la dinàmica i animar-nos a fer-ne més.

Arriba l'estiu i la nostra pell serà una de les parts més perjudicades del nostre cos. En aquest curs de dos díes la Marta Raich ens explicarà què fer per alimentar la pell amb bon criteri: des dels protectors solars naturals més adeqüats,  els elements tòxics que s'amaguen al darrere de les etiquetes dels productes cosmètics o quins són els components actius que van millor per a la teva pell.

En cas d'inscriure's als dos cursos de la Marta Raich, el de la cura de la pell i el de sostenibilitat, el preu total és de 25€ pels dos.

Drama, Comèdia, Poesia i Presentacions en públic. Totes les arts escèniques tenen cabuda en aquestes sessions dinamitzades per en Pere Arcas, director de teatre, guionista, realitzador de televisió i conferenciant amb dècades d'experiència en la direcció d'actors a l'escenari i davant d'una càmera. 

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

Aero Ioga

Els dilluns a les 18:15

L'aeroioga és una combinació de la pràctica del Ioga amb movimentos acrobátics de risc controlat, que es fa amb el cos en suspensió mitjançant un columpi o una hamaca de tela sostinguda des del sostre.
L'aeroioga és una bona forma de tonificar el cos, millorar la salut mental, corregir defectes posturals, nodrid la pell i reduir l'estrés.

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

35 € / mes

Cada dijous fem propostes musicals adreçades a famílies amb fills entre 2 i 6 anys. Sessions d'una hora per compartir la música amb els teus fills com un joc, un estímul sensorial i un mètode de relaxament per a tothom. 

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

El teu benestar depèn de tu. Saber gestionar les emocions evita els casos d'ansietat, d'estrès o de depresió. Un problema que afecta més del 15 per cent de la població.  Si vols tenir eines per treballar-te el teu benestar, vine a provar una sessió gratuïta amb en Carlos Saval. 

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

L'hipopilates és una forma d'entrenament físic i mental que combina tècniques de gimnàstica, traumatologia i ioga, per tenir millor forma física, augment de la força, flexibilitat i control de la respiració i la relaxació.

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

Tai Txi

Els dimecres pel matí a les 10:30

Vine a provar els efectes d'aquesta tècnica mil·lenària. Milions de persones d'arreu del món practiquen el Tai Txi per conservar la vitalitat del seu cos i de la seva ment.

LA PRIMERA SESSIÓ ÉS GRATUÏTA

34 € / mes

T'acompanyem en tot el procès de creació del discurs. Tens por de parlar en públic? Et poses nerviós quan has de fer una presentació oral? Et suen les mans quan vas a una entrevista de feina? Són situacions desagradables i habituals, però que tenen solució. Et proposem unes sessions per guanyar confiança i capgirar la teva situació. Exposa'ns el teu cas i farem un tractament a mida.

1 / 1

Please reload

Carrer Pi i Margall, 52  baixos

08750, Molins de Rei (Barcelona).

 

E-correu: info@espaienblanch.cat

Telèfon:   93 541 53 36 

  • Facebook Espai en Blanch
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2016 per Ask Yourself SL