ESPAI PROFESSIONAL

Aquí trobareu les activitats i propostes que, tot i no formar part de l'oferta de l'Associació Espai en Blanch, són activitats dinamitzades per part de professionals externs especialitzats que desenvolupen la seva feina en aquestes instal·lacions.

Si us interessa alguna d'aquestes activitats, dirigiu-vos directament a la persona de contacte.

Si t'ha arribat el moment per emprendre un viatge cap al teu interior, necessites saber que vols descobrir? On vols anar? Què estàs buscant?

Et presento Converses transformadores. És una teràpia breu, un acompanyament personal per millorar qualsevol procés que passant, ja sigui una etapa de canvi, una nova orientació personal, professional, o simplement un creixement personal. Converses transformadores està basada en una metodologia pròpia del meu provi camí i formacions com Coaching, PNL, Comunicació no violenta, Mindfulness, etc. Gràcies a elles en cada trobada podràs aprendre eines molt senzilles d'aplicar en la recerca del teu poder personal.
Les sessions t'ajudaran a conèixer-te millor, amb preguntes que t'aportaran respostes del teu interior, fent-te més conscient del moment on estàs. Començem les sessions connectant-nos a la respiració, parant el bullici de la ment i deixar que la conversa flueixi tal com la vius. Finalitzem la sessió amb una relaxació per poder gravar tot l'après.
M'encantaria escoltar com vius la teva història i acompanyar-te en el teu procés de transformació.

Persona de contacte:

Margot Vivet, acompanyament personal i formadora.

Contacte:  http://www.margotvivet.com/Contacte/

Tel: 649 84 28 64

Please reload

Carrer Pi i Margall, 52  baixos

08750, Molins de Rei (Barcelona).

 

E-correu: info@espaienblanch.cat

Telèfon:   93 541 53 36 

  • Facebook Espai en Blanch
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2016 per Ask Yourself SL