Qui som i què fem

IDEES EN ACCIÓ

DIÀLEG i REFLEXIÓ

APRENENTATGE

OCI

                   ESPAI EN BLANCH vol ser un lloc per                     gaudir del plaer de pensar, de parlar i                             d’escoltar, de compartir, d’imaginar, de crear...             d’aprendre.

 

      Un projecte cultural i formatiu que vol acollir 

    el talent i la creativitat de totes les persones 

  amb ganes d’aportar coses a la societat.                    

                Oferim, a tothom qui vulgui engegar el seu 

               projecte cultural o educatiu, un entorn que

              li faci de cuina de projectes,de catalitzador

            d’emocions i constructor de somnis,

           sempre des d'una mirada transversal

          i integradora.

 

      No volem desaprofitar les oportunitats

     que ens ofereix  la intel·ligència

    humana, vingui d’on vingui.

DIÀLEG I REFLEXIÓ

Compartir coneixement i consolidar-lo amb la reflexió són la base de qualsevol procés intel·lectual. ESPAI EN BLANCH oferirà en la seva oferta d’activitats molt moments per fer, precisament, aixó: dialogar per compartir i pensar per anar avançant.

 

Coneixerem persones destacades del món social i cultural del nostre país, però sobretot tindrem l’oportunitat d’escoltar gent anònima que té moltes coses a dir i a compartir amb nosaltres.

OCI

 

Volem que l'oci sigui un motor per als creadors i, alhora, l'objectiu de cadascun dels projectes que surtin d'aquest espai. No entenem la cultura ni l'educació sense aquest component emocional.

Els projectes necessiten ser compartits i l'oci serà la manera de fer arribar els treballs creatius que sorgeixin de l'ESPAI EN BLANCH.

Poesia, teatre, narració audiovisual, periodisme, musica, art... manifestacions culturals que mereixen ser divulgades per al gaudiment de qualsevol qui ho desitgi.

APRENENTATGE

 

Aprenem al llarg de tota la nostra vida. No hi ha edats per a la formació. Cal recordar-ho perquè de vegades ho oblidem. Per això és important experimentar el plaer d'aprendre. Per donar continuïtat al nostre procés individual de formació.

 

Proposem activitats per a totes les edats i a mida dels interessos i les necessitats de cada moment de la nostra vida. Tallers pràctics, activitats compartides, sensacions puntuals... tot té cabuda en l'oferta formativa d'ESPAI EN BLANCH.

IDEES EN ACCIÓ

 

Tens idees? Doncs passa a l'acció i converteix-les en projectes!

 

No ens conformem amb passejar pel món de les idees. Per això hem creat ESPAI EN BLANCH. Per materialitzar desitjos, intuïcions, somnis. Si vols experimentar amb alguna proposta cultural o educativa que et volti pel cap, aquest és el teu espai!. Ben segur que ens entendrem.

Carrer Pi i Margall, 52  baixos

08750, Molins de Rei (Barcelona).

 

E-correu: info@espaienblanch.cat

Telèfon:   93 541 53 36 

  • Facebook Espai en Blanch
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2016 per Ask Yourself SL